Cégünk

A Company Assistant Service Kft. egy nagyon fiatal, de  dinamikusan fejlődő, színvonalas székhelyszolgáltatással, és minőségi cégszolgálattal foglalkozó vállalkozás.

A székhelyszolgáltatást Csomádon végezzük, egy kifejezetten erre a célra használt, és kialakított irodaházban. Csomád iparűzési adó-mentes település, tehát az itteni székhelyű cégeknek ezt a helyi adót nem kell befizetniük.

Vállalkozásunk azért alakult meg, hogy azokat a cégeket, cégvezetőket segítse, akik az iparűzési adó megtakarítása mellett, a vállalat üzemeltetéséhez szükséges cégszolgálatot, háttérszolgálatot, professzionális, kifejezetten az ő igényeik szerint kialakított rendszerben, igénybe tudják venni.
Mindezen törekvéseinkkel hátteret biztosítva annak, hogy partnereink azzal tudjanak foglalkozni, amely számukra a legfontosabb, az üzlettel és a vállalkozásuk fejlesztésével.

Célunk, hogy olyan szolgáltatási csomagokat hozzunk létre, amelyek egy cégvezetőt, akár már a cégalapítás pillanatában, akár a vállalkozása működése közben, temérdek költségtől, gondtól, stressztől óvnak meg.

Mottónk:

Teljes körű cégszolgálat, minőségi cégeknek!

Alapítók

Preiss Tamás

Preiss Tamás

Több éves sikeres vállalkozói, cégvezetői múlttal A-Z-ig ismeri azokat a problémákat, kihívásokat, buktatókat, vagy éppen mindennapos feladatokat, amelyek egy vállalkozó életét megkeseríthetik, bonyolultabbá tehetik. Felhalmozott tapasztalatai alapján mindezekre kiváló megoldásokat tud nyújtani, a törvény adta lehetőségek között.
A vállalkozás operatív ügyvezetőjeként tevékenykedik.

Pánczél Ágnes

Pánczél Ágnes

Több évtizedes gazdag tapasztalatait az emberekkel való kommunikáció és együttműködés terén szerezte, többek között pénzügyi tanácsadói, kulturális intézmény vezetői és pedagógiai munkakörökben.

Mintegy 20 évnyi gyakorlattal rendelkezik ügyfélkapcsolati területen.

Elsődleges számára a kapcsolatteremtés és problémakezelés hatékony alkalmazása, igazi értéke személyének könnyűsége és életszeretetének realizálása a mindennapokban.

A Company Assistant Service Kft-ben ügyfélkapcsolati vezetőként,

a partnerek és ügyfelek kereskedelmi ügyintézőjeként az iroda mindennapi működésében, és az iroda innovatív projektjeiben tevékenykedik.

Partnereink

Galéria

Érdekel az ingyenes székhely-szakértői tanácsadás!