Cégünk

A Company Assistant Service Kft. egy dinamikusan fejlődő, színvonalas székhelyszolgáltatással, és minőségi cégszolgálattal foglalkozó vállalkozás.

A székhelyszolgáltatást Csomádon végezzük, egy kifejezetten erre a célra használt, és kialakított irodaházban. Csomád iparűzési adó-mentes település, tehát az itteni székhelyű cégeknek ezt a helyi adót nem kell befizetniük.

Vállalkozásunk azért alakult meg, hogy azokat a cégeket, cégvezetőket segítse, akik az iparűzési adó megtakarítása mellett, a vállalat üzemeltetéséhez szükséges cégszolgálatot, háttérszolgálatot, professzionális, kifejezetten az ő igényeik szerint kialakított rendszerben, igénybe tudják venni.
Mindezen törekvéseinkkel hátteret biztosítva annak, hogy partnereink azzal tudjanak foglalkozni, amely számukra a legfontosabb, az üzlettel és a vállalkozásuk fejlesztésével.

Célunk, hogy olyan szolgáltatási csomagokat hozzunk létre, amelyek egy cégvezetőt, akár már a cégalapítás pillanatában, akár a vállalkozása működése közben, temérdek költségtől, gondtól, stressztől óvnak meg.

Cégünket a NAV Pénzmosás és Terrorizmusfinanszírozás Elleni Irodája a törvényi előírások szerint 2020-ban nyilvántartásba vette.

Székhelyszolgáltatási tevékenységünket az alábbi jogszabályok alapján végezzük:

  • 7/2017. (VI.1.) és a 9/2017 (VII.18.) IM rendelet,
  • NAV pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvény (Pmt.),
  • az Európai Unió és az ENSZ Biztonsági Tanácsa által elrendelt pénzügyi és vagyoni korlátozó intézkedések végrehajtásáról szóló 2017. évi LII. törvény (Kit.).

A székhelyszolgáltatásunkra vonatkozó belső szabályzatunkat a NAV Pénzmosás és Terrorizmusfinanszírozás Elleni Irodája – megfelelve a jogszabályoknak – elfogadta.

A törvény végrehajtását a NAV fokozottan, évente több alkalommal ellenőrzi.

Tevékenységünket folyamatosan a magyar hatóságok által elismerten, és jogszerűen végezzük.

Mottónk:

Teljes körű cégszolgálat, minőségi cégeknek!

Munkatársaink

Preiss Tamás

Több éves sikeres vállalkozói, cégvezetői múlttal A-Z-ig ismeri azokat a problémákat, kihívásokat, buktatókat, vagy éppen mindennapos feladatokat, amelyek egy vállalkozó életét megkeseríthetik, bonyolultabbá tehetik. Felhalmozott tapasztalatai alapján mindezekre kiváló megoldásokat tud nyújtani, a törvény adta lehetőségek között.
A vállalkozás operatív ügyvezetőjeként tevékenykedik.

Borbás László

Korábban rendszerfejlesztői tapasztalatokat szerzett különféle profilú vállalatoknál. Ezen munkái során a műszaki tudás és rendszerszemlélet mellett nagyfokú tapasztalatra tett szert mind a kommunikáció, mind pedig a kooperatívitás területén. Hisz abban, hogy a problémák közösen mindig megoldhatók, és egy szolgáltató cég számára a legfontosabb a magas szintű ügyfélélmény biztosítása. Ehhez kíván a Company Assistant Service Kft. cégvezetőjeként hozzájárulni. Elkötelezett a cég fejlődése iránt, legyen szó hatékonyságnövelésről, vagy akár a szolgáltatások színvonalának még magasabb szintre való emeléséről.

Tudja, hogy az Ön cége mennyi iparűzési adót tudna megspórolni? Kérje ingyenes konzultációnkat!

Partnereink

Galéria

Érdekel az ingyenes székhely-szakértői tanácsadás!