Company Assistant Services – a folyamatosan fejlődő székhelyszolgáltató cég

A törvényi háttérinformációk és a szakzsargonnal kapcsolatos edukáló tartalmak után most egy kicsit szokatlan, könnyedebb tartalommal jelentkezünk. Ebben a blogcikkünkben a cégünk életében történő eseményekről szeretnénk Önöknek egy kis bemutatást tartani, valamint tovább olvasva új kollégánkkal is megismerkedhetnek.

Ismerjék meg új kollégánkat

Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy csapatunk az idei évben új tagot köszönthet Borbás László személyében, akivel, mint ügyfélkapcsolati menedzserrel találkozhatnak majd jelenlegi és leendő ügyfeleink. László korábbi munkái során széleskörű tapasztalatra tett szert a rendszerfejlesztés területén, különféle profilú vállalkozások alkalmazásában. Ezen munkái során a műszaki tudás és rendszerszemlélet mellett nagyfokú tapasztalatra tett szert mind a kommunikáció, mind pedig a kooperatívitás területén.

Új kollégánk a Company Assistant Sevice Kft. ügyfélkapcsolati menedzsereként elkötelezett abban, hogy a problémák megoldásának leghatékonyabb módja, ha azokat közösen próbáljuk megoldani, az ügyfelekkel együttműködve. Hiszen egy szolgáltatással foglalkozó cég számára a legfontosabb teendő a magas szintű ügyfélélmény biztosítása minden helyzetben.

Büszkék vagyunk rá, hogy László személyében sikeresen megtaláltuk a csapatunkat legjobban kiegészítő személyt. Új kollégánk ugyanis hitvallásunkat híven átérezve elkötelezett cégünk fejlődése iránt, legyen szó akár a hatékonyságnövelésről, akár a szolgáltatások színvonalának még magasabb szintre való emeléséről.

Konferenciamegjelenéseink

Az elmúlt pár hónapban több konferencián is részt vettünk, hogy a piacági trendeket folyamatosan követve még az eddiginél is kiemelkedőbb szolgáltatásokat nyújthassunk minden ügyfelünknek.
A tanulás mellett pedig természetesen mi is tartottunk prezentációkat, amikor is beszámoltunk a szolgáltatásunkat érintő újdonságokról, praktikákról. Bízunk benne, hogy az előadásainkat hallgatva szélesebb körben ismertté tehetjük az iparűzési adómentes székhelyszolgáltatás lényegét és hasznosságát.
Akik részt vettek a januárban megrendezett Marketing Fesztiválon, azok a Company Assistant Services Kft. alapítója és tulajdonosa, Preiss Tamás előadásában megismerkedhettek cégünk megalakulásának folyamatával, valamint fő célkitűzéseinkkel és a szolgáltatásunkra vonatkozó szabályozásokkal is. Ezt az átfogó és figyelemfelkeltő előadást Facebook oldalunkon is elérhetővé tettük a közönség számára. Ha pedig Ön is kíváncsi a videóra, akkor IDE kattintva megtekintheti.
Kiemelkedő médiamegjelenés

Hatalmas megtiszteléssel tölt el bennünket, hogy a Juhhé! Business magazin januári számának címlapján szerepelt alapítónk és tulajdonosunk, Preiss Tamás. Akivel egy személyes interjú is olvasható a magazinban a székhelyszolgáltatás és a cégtemető közötti kardinális különbségekről.

Ezáltal a széles közönséggel is megismertetjük, hogy a székhelyszolgáltatás nem az ördögtől való, sőt egy törvényileg nagyon is szigorúan szabályozott szolgáltatást takar. Célkitűzésünk, hogy a székhelyszolgáltatást minél ismertebbé és elfogadottabbá tehessük, kiemelve a szolgáltatás nyújtotta helyi iparűzési adókedvezmény előnyeit akár az Ön cégére vonatkozóan, valamint az általunk kínált plusz szolgáltatásokat, melyekkel az anyagi kedvezményeken felül az ügyintézéssel járó terheket is levesszük ügyfeleink válláról.

Ha Ön is szeretne bővebb tájékoztatást kapni a törvényileg elismerten és folyamatosan ellenőrzött székhelyszolgáltató cégek, valamint az illegálisan üzemelő cégtemetők közötti különbségekről, akkor ajánljuk figyelmébe egy korábbi cikkünket melyet IDE kattintva olvashat el.

készítette a Company Assistant Service Kft.