Nagyon köszönjük az érdeklődését Cégünk szolgáltatása iránt!

Az alábbiakban szeretnénk ismertetni a szolgáltatásunk egyéni vállalkozói csomagját, melyet most szerződő ügyfeleink részére biztosítunk, és a szerződés menetének általános lépéseit.

Amennyiben az alábbiakkal kapcsolatban bármilyen kérdés felmerül, kérem keressen bizalommal minket!

Egyéni vállalkozói csomagunkba az alábbi standard székhelyszolgáltatói feladatok tartoznak:

 • Székhelyhasználatot engedélyező nyilatkozatot állítunk ki.
 • Névtábláját díjmentesen kitesszük, közterületről jól látható helyre.
 • Az átvett leveleket szkenneljük, és e-mailben azonnal, egy munkanapon belül továbbítjuk ügyfelünknek.
 • Bizonyos leveleket (előzetes egyeztetés után) tovább küldünk ügyfelünk könyvelőjének, és/vagy ügyvédjének, elősegítve a gördülékenyebb ügyintézést.
 • A székhelyre érkezett leveleket előre egyeztetett időpontban személyesen átveheti csomádi irodánkban, vagy díj ellenében tovább postázzuk Önnek 
 • A postai meghatalmazás benyújtását a csomádi postára Ön helyett átvállaljuk, ezzel is időt takarítva meg.
 • Csomádi irodánkban ingyenesen biztosítunk kulturált tárgyalási lehetőséget külön tárgyalószobában.

Szerződés lépései egyéni vállalkozás esetén:

 • Első lépésként kérjük, küldje el e-mailben a vállalkozásának nyilvántartási számát és személyes iratait (személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya) szkennelve, melyre az azonosítás, valamint a munkánk végzése miatt van szükségünk. 
 • Kérjük, küldje el számunkra a NAV, illetve az Önkormányzat Adóosztálya által kiállított nullás igazolást az Ön vállalkozására vonatkozóan!  Amennyiben a cég képviselője más vállalkozásban is tag, vagy vezető tisztségviselő, akkor kérjük annak is az alapadatait!
 • Amennyiben felkeltette az érdeklődését szolgáltatásunk, következő lépésként elküldjük az Ön részére az Általános Szerződési Feltételek és az Egyedi szerződés és Ügyfél adatlap elnevezésű dokumentumainkat. A dokumentumokat – amennyiben egyetért a benne foglaltakkal – kérjük aláírva visszaküldeni a részünkre postán vagy e-mailben.
 • Következő lépésként Díjbekérőt küldünk Önnek, mely szerződésünk értelmében egy éves időtartamra szól.
 • Amint utalása a bankszámlánkra megérkezett, kiállítjuk és elküldjük a Székhelyhasználatot engedélyező nyilatkozatot e-mailen, ez alapján Ön vagy megbízott könyvelője tud regisztrálni Ügyfélkapuján keresztül.
 • Működő vállalkozás esetén kiállítjuk és e-mailen továbbítjuk a Számlát a szolgáltatásról. Az eredeti Számla a végleges szerződéskötéskor átadásra kerül.
 • A vállalkozás új székhelyének regisztrációja után a szerződés véglegesítésre kerül sor egy személyes találkozó keretében, Cégünk csomádi irodájában. Ekkor elkészítjük a többi háttérdokumentumot, ami a zavartalan működéshez szükséges.
 • A személyes iratait feltétlenül hozza magával a találkozóra!

Érdekel az ingyenes székhely-szakértői tanácsadás!

Adózás

A műszaki tanácsadó esete az adóhatósággal

Ügyfeleink visszajelzése mindennél fontosabb számunkra, hiszen így tudjuk sikeresen fejleszteni szolgáltatásainkat. Ilyen például egyik kedvenc példám, ami jól szemlélteti munkák hasznát.
ipa mentes település

3 kizáró tényező, ami miatt nem érdemes IPA-mentes településre költöztetni cége székhelyét

Sokaknak felcsillan a szeme az adóoptimalizálás hallatán, de sajnos nem mindenki tudja kihasználni ezt a lehetőséget. Viszont erről sosem beszél senki, mert a székhelyszolgáltatók félnek attól, hogy ügyfelet veszítenek, az ügyvédek és a könyvelők pedig inkább azon vannak, hogy eleve lebeszéljék a vállalkozókat a székhelyváltásról.
adó optimalizálás

4+1 teendő, amit ne felejtsen el, mielőtt IPA-mentes településre költözne

Magyarországon megközelítőleg 500 olyan település van, ahol nem kell iparűzési adót fizetniük a vállalkozásoknak az önkormányzat felé. Budapesthez legközelebb Csomád fekszik, ahol ilyen megtakarítási lehetőségeket tudnak igénybe venni a cégek.
székhelyszolgáltatás

Hogyan lehet legális az iparűzési adó-mentesség?

Sokszor belefutottunk már ebbe a kérdésbe, ami érthető is, hiszen minden tudatos cégvezető először a törvényi kötelezettségeket és előírásokat veszi figyelembe. Olvassa el, vajon mit lehet tudni erről a székhelyszolgáltatás kapcsán!
széhkelyszolgáltatás

Kinek éri meg a székhelyszolgáltatás igénybe vétele?

A székhely a gyártó, termelő vállalkozásoknál általában az a központ, telephely, ahol a termelés folyik. De mi a helyzet azzal a cégvezetővel, akinek nincs helyhez kötött tevékenysége? Milyen lehetőségei vannak egy tanácsadónak, egy grafikai stúdiónak vagy egy webáruház üzemeltetőnek?