Edukatív médiamegjelenéseink

Közzétéve
2016.10.28.

Amikor megalapítottuk cégünket, tudtuk, hogy mind a székhelyszolgáltatás, mind az iparűzési adómentesség olyan szitokszavakká váltak az elmúlt években a piacon, amit nagyon nehéz lesz újradefiniálni. Ez köszönhető volt a külföldi, ellenőrizhetetlen offshore cégeknek, valamint a szakma hírnevét erősen romboló, cégtemetők létrejöttének.

Cégalapításnál egyet biztosan tudtunk: mi nem állunk be ebbe a sorba, hanem az árral szemben egy sokkal színvonalasabb, minőségibb és a törvényi követelményekre maximálisan odafigyelő vállalkozást hozunk létre! Hosszútávon gondolkozunk, és ilyen partnereket is keresünk!

Mindezekért döntöttünk úgy, hogy üres, és unalmas cégbemutatók és PR cikkek helyett, inkább az edukatív, hasznos szakmai megjelenésekre fektetjük a hangsúlyt. Kommunikációnkban igyekszünk felhívni a figyelmét a cégvezetőknek azokra a buktatókra, vagy fontos változásokra, netán törvényes fogódzókra, amelyekkel gördülékenyebben, hatékonyabban tudják vezetni cégüket.

Célunk, hogy a cégvezetők fejében ne egy ördögtől való dolog maradjon meg sem a székhelyszolgáltatás, sem az iparűzési adó-mentesség témájában, hanem, hogy mindez egy törvényes és hasznos költségoptimalizáló lehetőség legyen!

Ezért indítottuk útjára oldalainkon ezt az “Aktualitások” aloldalt, valamint szakmai cikk sorozatunkat a Magyar Üzleti Világ magazin offline és online csatornáin.

Legfontosabb témáink, melyeket már összegyűjtöttünk:

 • Hogyan lehet legális az ipamentesség?

 • Teendők az ipamentesség kihasználása előtt!

 • Kinek éri meg székhelyszolgáltatóhoz menni?

 • Kizáró tényezők, ami miatt nem érdemes váltani!

 • Esettanulmányok: így lehet ingyen a székhely!

Azt gondoljuk, hogy nagyon sok olyan téma van még, amelyre érdemes egy cégvezetőnek figyelnie, ezek a következők.

 • Törzstőke emelés lehetőségei.

 • Esettanulmány: az ipamegosztás szabályai.

 • 5 biztonságos lépés a sikeres székhelyváltáshoz

  (Folyamatban)

 • Pályázati lehetőségek Pest megyei cégeknek

  (Folyamatban)

Fontosnak tartjuk, hogy a cégvezetők tisztában legyenek a lehetőségeikkel, és mivel profitmaximalizálásra törekszenek, ezekről hiteles, megbízható szakmai forrásból értesüljenek.

(Írta: Kovács Anett,
Company Assistant Service Kft.)

További bejegyzések:

székhelyszolgáltatás
széhkelyszolgáltatás
Adózás
széhkelyszolgáltatás